Ułatwienia dostępu

– Podczas dzisiejszego spotkania przygotowaliśmy carpaccio z buraka z serem feta beztłuszczowym, słonecznikiem prażonym i oliwą bazyliową. Daniem głównym był łosoś w sosie holenderskim na szparagach zielonych, a deserem nasiona chia z mango, truskawkami i jogurtem naturalnym – wymienia Mirosław Ciołak szef kuchni.

Pod wrażeniem realizacji projektu „Moda na EtnoFit”, w ramach którego odbywają się warsztaty, była przewodnicząca rady gminy Piekoszów Barbara Drogosz. – Świetny projekt, atrakcyjny, innowacyjny, pozwalający nauczyć się czegoś nowego i pokazujący, że zdrowe jedzenie również jest smaczne i może je bez problemu przygotować każdy – mówi Barbara Drogosz. – Warsztaty są naprawdę wartościowe. To czego nauczymy się tutaj, możemy później wypróbować w swoich domach – mówiły uczestniczki spotkania.

Katarzyna Czerwińska

etnofitszczukowice1
etnofitszczukowice2
etnofitszczukowice3
etnofitszczukowice4
etnofitszczukowice5
etnofitszczukowice6
etnofitszczukowice7
etnofitszczukowice8
etnofitszczukowice9
etnofitszczukowice10
etnofitszczukowice11
etnofitszczukowice12
etnofitszczukowice13
etnofitszczukowice14
etnofitszczukowice15
etnofitszczukowice16
etnofitszczukowice17
etnofitszczukowice18
etnofitszczukowice19
etnofitszczukowice20
etnofitszczukowice21
etnofitszczukowice22
etnofitszczukowice23
etnofitszczukowice24
etnofitszczukowice25
etnofitszczukowice26
etnofitszczukowice27
etnofitszczukowice28
etnofitszczukowice29
etnofitszczukowice30
etnofitszczukowice31
etnofitszczukowice32
etnofitszczukowice33
etnofitszczukowice34
etnofitszczukowice35
etnofitszczukowice36
etnofitszczukowice37
etnofitszczukowice38
etnofitszczukowice39
etnofitszczukowice40
etnofitszczukowice41
etnofitszczukowice42
etnofitszczukowice43

Realizowane Projekty