Ułatwienia dostępu

Tam, w Klubie Seniora w Chruślicach, przy udziale członków innych Klubów Seniora, powstawały prawdziwe kulinarne dzieła sztuki. Wszystkie zawierały w sobie element fit. Główne role odegrały m.in. rukola, orzechy, marchewka czy pomidory i jajka. Potrawy powstawały w rękach seniorów pod czujnym okiem mistrza kuchni Tomasza Szczepańskiego z restauracji Paragraf w Radomiu.

Równie ciekawie i smakowicie było w Bytniku w województwie dolnośląskim, gdzie w tamtejszej sali wiejskiej powstały bułeczki, surówki i sałatki.

1
3
4
5
6
7
8
277035304_719521509412654_2421300759859563910_n
277113372_737069681034785_2239944795093232572_n
277115496_336496345206494_857565145063382934_n
277459015_526141319171360_5061078932856349100_n
277514613_2543887369080580_6440046566870118596_n
277583694_3172225263104598_9077740956210667255_n
277595401_335901705184608_3898827645506183346_n
277688078_350121463731955_6344540433145543540_n
277691113_1119464608596038_1432764212954666481_n

Realizowane Projekty